Lassan, de biztosan...

Nem sok történés van, csak rójuk az utakat hibamentesen. 

Fél éve díszkivilágítva járok az autóval, mert sokat tölt, amit végre tudok majd orvosolni egy fesszabályzó cserével. Ilyet kaptam a boltban: http://www.motopol.hu/product_info.php/polski-fiat-126p-generator-feszultsegszabalyzo-utangyartott-elmot-generatorhoz-p-5003?osCsid=a6ed99d17b83b0313a918054abb7cb06 
Remélem jó lesz.

Ezen kívül kaptam Imitől egy egészen pofás műanyag első lökhárítót. Megmostam és lekentem fekete turtle waxszal. Így olyan mintha új lenne, nagyon szép lett. Ezúton is köszi minden kacatot :) Lökösről képet majd egy következő bejegyzésben, most nincs.

Továbbá már régebb óta vadásztam 30mm vastag alulapot legalább 400mmx400mm-es méretben, desehol sem találtam. Erre Imi azt kérdezte, hogy miért nem öntetem ki? És milyen igaza van! Találtam is egy pofás öntödét a környéken. Becsengettem és egy korosodó, látszik rajta, hogy sokat tapasztalt bácsika jött ki, akinek előadtam a problémámat. Azt mondta, hogy ha fából megcsinálom a pozitívot, akkor ő megcsinálja a negatívot és kiönti nekem ezerpárszáz forintért kilóját. Így is lett. 5.200Ft-ot kért el a végén a 4 kilós formáért. Lesz vele munka bőven, de szándékosan lett túlméretes, hogy legyen miből szedni. Mindent összegezve, nagyon elégedett vagyok a munkájával, a vállalt határidővel és az árral. Konkrétan tegnap délután adtam a kezébe a pozitívot, ma meg ő nekem ugyan azt aluból :)

Képek.


Először több rétegből gondoltuk elérni a két és fél centi vastagságot, de hamar elfogyott a lemez :) Hátulról A fából készült túl méretes pozitív forma és a hátulja Itt már kiöntve aluból és a hátulja Együtt a kis csapat itt látszik, hogy mennyivel nagyobb a pozitív forma az eredetinél Itt pedig az látszik, hogy az alu mennyit zsugorodott mire kihűlt Fesszabályzó

Kommentek

Tibee

Ez mi lesz? Közdarab motor-váltó közé? Vagy mifene? :)

Hepp Ádám

Tibee #52738:
Ühüm, ráhibáztál :)

Andrei

Ez meg mi a szent szar má' ? :D Épül itt is a 900? :)

Hepp Ádám

Andrei #52740: nem teljesen, de az ötlet nem rossz :) meg különben is, mi van ha pócki váltósítás? :D

Tibee

Meséljémá'! :D

Hepp Ádám

Tibee #52742: hátööö, szeretnék már régóta tenni egy literes szuzuki motort egy pócki váltóra és úgy néz ki, hogy lassan össze is fog jönni.

Kopányi Sándor

Ötven lóval virgonc ldsz a kis bódé :) Hajrá!

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!