2008.06.04. Szerda

Na megkapta a kicsikém a szép sötét fóliát.

Tegnap(júni 3; kedd) volt a betekintés a suliban. Ekkor tudtuk meg, hogy az írásbeli része az érettséginek hogy is sikerült. Jobb lett mint amilyenre számítottam, tehát ez megadta a napom alaphangulatát.
1-re haza is értem. A fóliázó 4re igérte, hogy megcsinálja az üvegeket amiket előzetesen kiszereltem és elvittem neki előzőnap. Negyed 5kor fel is hívtam, hogy na miujság? Erre: az igazság az, hogy még hozzá se kezdtem, de ma meglesz. Jókedvem volt, így nem vettem a lelkemre. Hívom 7kor: háth, még mindig nem tudtam hozzá kezdeni, de egy negyedóra és csinálom.Még mindig nem volt semmi gondom, még mindig boldog voltam az érettségi miatt :D De gondoltam előkészítem a kocsit, hogy egyből mehessenek is be a helyükre az üvegek. Mivel sziloplasztal is bevoltak ragasztva a szélvédők a keretbe, ez már a kiszerelésnél is hatalmas gondokat okozott és a kéder kitakarítása is eltartott egy jódarabig. Mikor végeztem elkocsikáztam a fóliáshoz. Láttam, hogy az első szélvédő és a két aajtóüveg kész. Igen jól néztek már akkor is ki. Az elsőszélvédőt, később a másikat is pikk-pakk betettük. A nyitható oldalüvegek sem okoztak gondot, de az ajtóval megvolt a cumi. Ne is sértsük fel a fóliát, meg az üveg is legyen a helyén. Ez így együtt kicsit nehézkessé vált olyan 11 óra fele. Az ajtó szerelgetése közben kezdett alábbhagyni a kezdeti jókedv és kezdett úrrá lenni az idegesség. Végül is sikerült betenni kis segítséggel a bal ajtóba az üvegeket úgy, hogy "csak" 2 gyufafejnyit sérült meg a fólia. Na jött a jobb oldal. ott már rutinosabbak voltunk. Tudtuk mire figyeljünk, hogy ne legyen baja és hogy egyszerűbb legyen a szerelés. Sikerült is sérülés mentesen betenni az üvegeket igaz a végén 4en figyeltük az ajtót és nyúlkáltunk :D

Nah innettől jöhetett a megnyugvás és a nyugott szerelgetés. Ideiglenes műbizonylatot megkaptam, majd 30napon belül kipostázzák a plasztik kártyát. "H" számok megvoltak a fóliákban. Minden frankó. Kifizettem, 15K volt de azt mondta, majd még a sérült fóliát kicseréljük. Oké mondom, úgy is ennyit szántam rá. Nah megvolt a nagyöröm. Éjfél után néhány percel értem haza. De megérte. Ma megtakarítottam az üvegeket is és egészen elégedett vagyok a munkával. A karcolás sem olyan vészes főleg azért, mert nincs benne a látótérben. Észre sem veszem. Jókis hangulatot adott az autó belsejének.

Majd képeket teszek fel, csak jelenleg házon kívül van a fotómasinéria. Jah és Llumar fóliával van bevonva.

A fóliás képeket itt találjátok.

Kommentek

KG

Egész gyorsan ment, kíváncsi vagyok a képekre. :)
A tükröd tegnap óta úton van, lehet, hogy hamarosan megérkezik.
Érettségihez sok sikert!

CsuTee

Nahh az igen jó féle, nekem is olyan volt az elõzõ kocsimon, karcmentes, azok tetszetõsek :)

Hepp Ádám

KG #19283:
Köszi szépen, ma a kezembe nyomta a postás. A ventillátor nagyon szépen mûködik. Köszi, hogy kapcsolót is sikerült hozzá túrnod. Mikor elõször bekapcsoltam a ventit, sikeresen arconcsapott a temérdek mennyiségû por, mert ekkora szél még sose jára a fûtéscsatornáimat :D hangja sincsen a ventinek, csak a szélnek, de így olyan, mintha légkondis lenne a gép :D A tükrökhöz meg még keritenem kell gumialátétet, hogy feltudjam szerelni. Esetleg tud valaki segíteni, merre keressem?
Képeket 1 héten belül felteszem, csak a keresztanyámnak most kellene(4én kellett volna) szülnije és kölcsön kérték a gépet, nehogy elszalasszanak egy pillanatot is. De lehet elkérem a hugom telóját és csinálok pár "képet"
CsuTee #19285:
Nekem is nagyon tetszik. Anyukámnak az elsõszélvédõn nem tetszik felül a csík. Eddig ennyi negatív hozzászólást kaptam :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!